Israëlreis 2020

Met Christenen  naar het Beloofde Land

Tijdens deze 10-daagse kennismaking met Israël, kunt u met eigen ogen de Bijbelse plaatsen zien en u voorstellen hoe het allemaal geweest is. We logeren in vier uitstekende hotels en bezoeken drie Bijbelse streken Judea (uiteraard met Jeruzalem), de woestijn in het zuiden en Galilea in het noorden. Daarom is het meer dan vakantiereis. U gaat D.V. tijdens deze reis - met een uitgekiend programma - zoveel mogelijk ontdekken van het Bijbelse land en haar rijke historie!

Wij hopen op D.V. 6 mei 2020 o.l.v. Ds. J. Koppelaar te vertrekken, die er zelf al tien keer geweest is. Wij gaan met de reisorganisatie Amicitia, die al ruim 50 jaar ervaring heeft in het organiseren van reizen naar Israël.

Op 20 juni 2019 om 20.00 uur zal Cees van Pelt zelf (directeur van Amicitia) in een van de zalen van de Triumfatorkerk een voorlichtingsavond met audiovisuele presentatie geven. Tevens is dit dan de gelegenheid om met elkaar kennis te maken voor degenen die zich tot nu toe hebben opgegeven. Als u dit nog niet heeft gedaan maar wel interesse heeft, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. Er hebben zich tot nu toe 28 mensen opgegeven waaronder ook jongeren. Iedereen is welkom, dus ook als u geen lid bent van de HHK. Tijdens deze avond is er alle gelegenheid om vragen te stellen over de reis.

Wilt u graag het hele programma zien? Mail dan even naar J.van.belen@hccnet.nl  en dan krijgt u het toegestuurd.

Met vriendelijke groet Jan van Belen