Huwelijksconferentie Getrouw(d)

‘Het allermooiste geschenk wat je als ouders aan kinderen kunt geven, is een goed huwelijk!’

Het LCJ organiseert al een aan aantal jaar de Kruispuntconferentie Huwelijk voor stellen die trouwplannen hebben of net getrouwd zijn. Bezoekers van deze conferentie zijn erg enthousiast en vragen regelmatig naar een verdiepingsconferentie. Ook echtparen die al langere tijd getrouwd zijn, geven aan graag een dergelijke conferentie – die in hun tijd nog niet georganiseerd werd – te willen bezoeken.

Op aanvraag van de gemeente CGK Dordrecht organiseren we nu een Huwelijksconferentie Getrouw(d) in uw omgeving. De conferentie wordt georganiseerd op D.V. zaterdag 18 januari 2020 van 9.30 – 17.00 uur in De Krooswijkhof (Singel 184-186) in Dordrecht en is bedoeld voor getrouwde stellen. Het belooft een boeiende dag te worden met een afwisselend programma. In een korte lezing en diverse workshops zullen allerlei thema’s aan de orde komen zoals: het huwelijk als verbond, communicatie in je relatie, emotionele verbondenheid, hoe maak je tijd voor elkaar vrij, omgang met seksualiteit en gezinsvorming en hoe ben je een vrouw of man naar Gods hart?

Sprekers zijn oa.: ds. F. van Binsbergen, Hans & Jeanette de Korte, Marieke Griffioen en Lydia van Ginkel. Er zal veel interactie zijn en uiteraard is er quality-time met elkaar onder het genot van een lekkere maaltijd.

De kosten voor de conferentie bedragen € 85,00 per stel. U kunt zich aanmelden via www.lcj.nl/dordrecht.  Na afloop van de conferentie krijgt u dan een factuur.

Voor meer informatie kunt u mailen naar info@lcj.nl