WarmeWinterMarkt

Op 23 november gebeurt er iets unieks: de WarmeWinterMarkt ©. Een geheel nieuw concept waarbij het gaat om geven. Geven voor en om elkaar maar ook omzien naar elkaar.
U heeft vast wel iemand in uw kennissen- of familiekring, buurt of club waarvan u denkt ‘die kan wel iets leuks gebruiken’. Daar is deze markt nou precies voor?

Het is de bedoeling dat u de dingen die u koopt niet voor uzelf houdt, maar (anoniem) aan een ander geeft. Weet u echt niemand? Er staan dozen voor Oekroe, Goed voor Nood en het Leger des Heils, waar de gekochte sjaals in gelegd kunnen worden. Iets leuks kopen voor een familielid of uzelf kan natuurlijk ook.

Wat valt er dan te geven? Op de markt vindt u warme, creatieve, lekkere, lezenswaardige en fleurige dingen. Alles wat gekocht wordt bezorgen we voor u, anoniem als u dat wilt (Binnen Rijnsburg, Katwijk en Valkenburg).

Tijdens de markt is er natuurlijk ook alle ruimte om gezellig een met elkaar te genieten van een koffie of thee compleet. En dan bedoelen we ook compleet!

Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten in de jeugdzaal.

Na de markt houden we met elkaar een WarmeWinterMaaltijd ©. We willen graag met heel de gemeente aan tafel!

De WarmeWinterMaaltijd wordt samengesteld uit de favoriete gerechten van gemeenteleden. Wat we eten blijft dus voor iedereen een verrassing. Maar, lekker wordt het zeker. Wat u voor het eten wilt geven bepaalt u zelf. Dit geld komt volledig ten goede aan Oekroe.

Terwijl de maaltijd opgeruimd wordt, gaan we nog even zingen met elkaar.

De netto-opbrengst is bestemd voor de Stichting Oekroe.

Aanmelden voor de maaltijd kan via de bus bij de balie van de keuken. Een mailtje kan naar Ingrid Verhoef. Dit kan uiterlijk tot 18 november.

Heeft u hulp nodig om naar de kerk te komen? Geen probleem voor onze taxiservice. Mailt u gewoon even naar Vincent van Zuijlen.

De markt begint om 15.00 uur en de maaltijd begint om 17.15 uur.

Om dit allemaal mogelijk te maken is de CreaClub al maanden druk in de weer. Maar, heeft u / heb jij een talent en wilt u / wil jij meehelpen, dan ben je hard nodig. Neem gerust even contact op met Ingrid Verhoef.

Vele handen maken licht werk. Daarom zoeken we mensen voor:

  • Het koken van een gerecht voor minimaal tien personen. Wie kookt eet gratis mee. Kooktalenten kunnen zich aanmelden bij Coby van Duijn
  • Het bevoorraden van de bakkraam: wie bakt mee? Baktalenten kunnen zich aanmelden bij Nancy Heemskerk
  • Het bevoorraden van de crea-kraam. Creatievelingen die mooie handwerken hebben of kunnen vervaardigen kunnen contact opnemen met Ingrid Verhoef 
  • Het bezorgen van geschenken. Wie een auto ter beschikking heeft en mee wil zorgen dat de geschenken op de juiste plek terecht komen, kan contact opnemen met vervoerscoördinator Vincent van Zuijlen
  • Wie met de taxiservice wil meehelpen als chauffeur kan ook bij Vincent terecht.

WarmeWinterMiddag