Kerst Samenzang

Zaterdag 14 december is weer de jaarlijkse Kerstsamenzang in de Grote- of Laurentiuskerk aan het Burgemeester Koomansplein. We starten om 19.30 uur. Voorafgaand aan de Kerstsamenzang zal er dit jaar een kerstmarkt zijn op het Burgemeester Koomansplein vanaf 16.00 uur.

De Kerstsamenzang zal worden gevuld met samenzang van prachtige kerstliederen onder begeleiding van Dick Durieux. Naast het orgel worden we ook begeleidt door Martine van Delft op de dwarsfluit. Medewerking aan de kerstsamenzang zal worden verleend door mannenzanggroep Jeruël, onder leiding van Johan Haasnoot. Zij worden op het orgel begeleid door Gerben Glasbergen.

Voorafgaand aan de Kerstsamenzang staat er onder de toren een gelegenheids Christmas Carol koor. Zij zullen prachtige kerstliederen ten gehore brengen zodat u alvast in de stemming komt.

Vanaf 7 december staat de Kerstboom weer op  Burgemeester Koomansplein. Naast lampjes en kerststerren kunt u uw bijzondere persoon of bijzondere gebeurtenis in de Kerstboom hangen.

Na de kerstsamenzang worden de lampjes in de boom ontstoken. Op dat moment staan de betekenisvolle mensen en gebeurtenissen in het LICHT.
Onder het genot van een warm bekertje glühwein en een stukje kerstbrood kunt u nog even napraten en elkaar fijne feestdagen wensen.

Tot ziens op 14 december.