Jeugdclub Benjamin/De Kleine Kracht

Benjamin/De Kleine Kracht is de jeugdclub van de kerk voor de jeugd van 12 tot en met 15 jaar, of te wel de eerste tot en met de vierde klas van de middelbare school.
We komen om de week op vrijdagavond om half acht bij elkaar. In het clubboekje staan alle datums netjes op een rijtje. De contributie is 1 euro per avond.

jeugdclub

De avond bestaat uit twee gedeelten en tussendoor is er een pauze. 

Eerst gaan we een stukje uit de Bijbel behandelen aan de hand van een schets met vragen en stellingen. Daarom is het belangrijk om elke avond je eigen Bijbel bij je te hebben. De bespreking doen we in twee of meerdere groepjes. Door het seizoen heen behandelen we verschillende onderwerpen, waarvan jullie er ook zelf een paar aandragen. Dit jaar bereiden jullie met hulp van de leiding ook zelf een clubavond voor. 

Aansluitend krijgt iedereen wat te eten en te drinken en gaan we verder met het tweede, ontspannen gedeelte van de avond. De ene avond zullen we creatief met onze handen bezig zijn, de andere avond doen we een spel of een quiz en een volgende keer bedenken we weer iets anders. 

Om negen uur ronden we de avond af en sluiten we met gebed.

We sluiten het clubseizoen af met het bezoeken van het Jeugdappel. Daarna bezoeken we een leuke in- of outdoor activiteit. 

Lijkt het je wat? Kom gerust een keertje langs, dan kun je het zelf meemaken! Een vriend of vriendin meenemen mag altijd!

 

Voor vragen of opmerkingen kun je ook mailen naar jeugdclub@cgkrijnsburg.nl