Jeugdvereniging 'Ora et Labora'

Ora et Labora staat voor 'Bid en werk'

 

We willen u en jullie een update geven over onze jeugdvereniging. Door wat verschuivingen binnen de clubs zijn we nu de +17 geworden.

We komen op zondagavond om de week bij elkaar.

We beginnen om 18.45 uur na de kerkdienst. De JV leden mogen de middagdienst bijwonen zolang dat toegestaan is in verband met de coronamaatregelen.

We nemen zelf ons brood en drinken mee. We beginnen dus eerst met het eten van onze broodjes. Ben je niet in de kerkdienst aanwezig schuif dan gewoon tussen 18.45 en 19.00 uur bij ons aan.

Daarna gaan we samen de preek bespreken met door de dominee gemaakte vragen. We wisselen dat af door een schets van bijvoorbeeld de LCJ. Ook jullie ideeën voor een onderwerp zijn van harte welkom. We begrijpen dat het een lastige tijd is tijdens deze coronapandemie. Maar we mogen ook beseffen dat het een groot voorrecht is dat we op deze manier bij elkaar mogen komen.

We hopen dan ook dat alle jeugd van 17 tot 20 jaar op zondagavond naar onze JV zal komen om samen de belangrijkste dingen van het leven te bespreken. En dat juist in deze tijd!

Dus kom allemaal en help zo mee om de kerk van de Heere te bouwen. En om samen te spreken over alle moeilijke en blijde dingen van dit leven, ook over alle vragen die er kunnen zijn in deze bijzondere tijd.

We sluiten de avond af rond de klok van 20.30 uur.

veilig jeugdwerk
   Klik op de afbeelding voor meer info

Wij als leiding van de JV +17 zien ernaar uit om jullie te ontmoeten!

 

Ook kun je een email sturen naar jv@cgkrijnsburg.nl

Groetjes,Jeugdvereniging "ORA ET LABORA "